Tarieven

De tarieven gelden per kamer per dag, op basis van bezetting met 1 kat. 

  hoogseizoen* laagseizoen*
 Excellent € 24,50 € 22,50
 Luxe € 21,50 € 19,50
 Comfort € 18,50 € 16,50


-Toeslag extra kat in de kamer: € 8,25 per dag/kat

   *hoogseizoen:  voorjaarsvakantie / meivakantie / juni-juli-augustus-september / herfstvakantie / kerstvakantie

   *laagseizoen:    buiten bovengenoemde schoolvakanties en zomermaanden 

 

Aan de administratieve verwerking van een reservering zijn diverse kosten verbonden; deze reserveringskosten zijn reeds verwerkt in de verblijfskosten. Echter, indien de reservering na de bedenktijd van 7 dagen wordt geannuleerd, brengen wij de reserverings-/administratiekosten van € 15,- in rekening.Toeslag uiterlijke verzorging:
Nagels knippen €   0,00    
Kammen/borstelen (indicenteel) €   0,00    
Kammen/borstelen - dagelijks €   5,00   per keer
Ontklitten  € 15,00   per half uur
Wassen € 10,00   per keer

 


Toeslag medische verzorging: 
Medicatie toedienen  €   0,00   per dag
Diabetes - dagelijkse insuline €   0,00   per dag
Ontwormen (pil/pipet) € 10,00   per keer
Anti-vlooien behandeling (Comfortis) € 15,00   per keer

Langer verblijf

Voor een verblijf buiten het hoogseizoen wat langer is dan 3 weken of voor meer dan 3 katten maak ik graag een offerte voor u. Vraag gerust een offerte aan of neem even contact op zodat we de mogelijkheden, afgestemd op uw wensen, kunnen bespreken. 

 


Annuleringsvoorwaarden

Reserveringen kunnen tot 30 dagen voorafgaand aan het verblijf kosteloos geannuleerd worden. Voor annulering van de reservering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, gelden annuleringskosten welke u terug kunt vinden in de algemene voorwaarden.  

Aan de administratieve verwerking van een reservering zijn diverse kosten verbonden; deze administratie/-reserveringskosten zijn reeds verwerkt in de verblijfskosten. Echter, indien de reservering na de bedenktijd van 7 dagen wordt geannuleerd, brengen wij de reserverings-/administratiekosten van € 15,- in rekening.

Er worden geen annuleringskosten in rekening gebracht indien uw kat ernstig ziek is geworden of onverhoopt komt te overlijden.  Een schriftelijke verklaring van de dierenarts dient te worden overhandigd.