Kamers

Excellent – Luxe – Comfort

Het welzijn van onze gasten vinden wij het allerbelangrijkst, geen stress is ons hoofddoel! Ontspannen kan alleen als je je veilig voelt, dus daarom verblijven onze logés in een zorgvuldig ingerichte kamer.  Daarbij is rekening gehouden met wat katten fijn vinden zoals krabben, klimmen, verstoppen en hoog liggen. 

Deze kamer hoeft niet met onbekende soortgenootjes gedeeld te worden, wel zo veilig! Zo kunnen wij goed in de gaten houden of er voldoende gegeten en gedronken wordt én of dat wat erin gaat, er ook weer ‘normaal’ uitkomt! 

Een eigen kamer heeft nog wat bijkomende voordelen: de etensbakjes en kattenbakken hoeven niet met andere katten gedeeld te worden. Naast het feit dat katten dat zelf niet fijn vinden, is de kans op besmettingen via speeksel-contact of via de ontlasting uitgesloten.

Alle kamers in het kattenhotel kunnen gekoppeld worden aan één of meer naastgelegen kamers. Zo ontstaat een extra grote ruimte voor meer uitdaging en bewegingsvrijheid. Wel zo fijn voor meerdere katten uit één gezin om zich even terug te kunnen trekken of als het verblijf wat langer gaat duren

De voordelen van een eigen kamer: 

1

  • snellere gewenning
  • minder stress
  • sneller eten

2

  • eigen voer-en waterbak
  • eigen kattenbak
  • minder kans op besmetting 

3

  • individuele monitoring
  • controle op voedsel- en vochtopname
  • controle op kattenbakgebruik 

Excellent

Afmeting: 230 x 140 cm

Maximaal genieten van  het uitzicht op één van de vele ligbedjes! Een hoge wandplank en 2 royale krabpalen maakt deze kamer lekker uitdagend! 

In deze ruime kamer kunnen 2 (of 3 rustige) katten uit hetzelfde gezin logeren. 

Tarief 2 katten :   € 35,50 per dag (2023)
Toeslag 3e kat  :  €   9,00 per dag
(De Excellent kamer kan alleen gereserveerd worden voor 2 of 3 katten uit 1 gezin) 

Afmeting: 200 x 140 cm

Luxe

De Luxe kamer is ingericht met een royale krabpaal en heeft een raam met vensterbank.  Vanaf het hoge wandbed is alles goed te overzien!

De Luxe kamer is geschikt voor 1-2 katten uit hetzelfde gezin.

Tarief 1 kat     :   €  23,00  per dag (2023)
Toeslag 2e kat:  €    9,00  per dag

Comfort

Afmeting: 190 x 130 cm

Met dezelfde inrichting als de Luxe kamers maar zonder raam is de Comfort kamer vooral geschikt voor katten die van rust en een warm bedje willen genieten.

De Comfort kamer is geschikt voor 1-2 rustige katten uit hetzelfde gezin.

Tarief 1 kat     :   € 20,00 per dag (2023)
Toeslag 2e kat:  €   9,00  per dag

Energietoeslag: 

– van 1 oktober t/m 31 maart wordt een energietoeslag van € 1,- per kamer per dag berekend. 

Aanvullende informatie

In alle kamers kunnen 2 katten uit hetzelfde gezin logeren, in de Excellent kamers zelfs 3! Voorwaarde is wel dat alle katten het goed met elkaar kunnen vinden.  Mocht onverhoopt de spanning tussen beiden toch iets te hoog oplopen, dan zullen wij besluiten om de katten even apart in een kamer te plaatsen tot de rust weergekeerd is.  

Wij vinden het belangrijk dat onze logés zich zo snel mogelijk veilig voelen, soms kan een bekend ‘geurtje’ van thuis daarbij helpen. Neem daarom gerust iets mee van thuis waar je kat graag in- of op ligt. 

In alle kamers ligt een dekentje klaar die we creatief kunnen inzetten: we kunnen een tentje maken op verschillende niveau’s om een optimaal gevoel van veiligheid te creëren; juist tijdens de eerste dagen van het verblijf wordt dit altijd zeer op prijs gesteld.  

Ook kunnen we op de vloer een lekker plekje maken met de deken, bijvoorbeeld als de krabpaal toch een te grote uitdaging is.

Het hotel wordt verwarmd via vloerverwarming, dat geeft een gelijkmatige en aangename temperatuur. Zo is het ook in de winter heerlijk om eens lekker languit op de grond te gaan liggen. En voor de katten die wat extra warmte op prijs stellen, ligt er een warmtematrasje klaar! De goede isolatie van het kattenhotel houdt het in de zomer aangenaam koel, al vinden de meeste katten het helemaal niet erg als de temperatuur lekker oploopt…  

 

 

Heb je onze bedrijfsvideo op de ‘hotel-pagina’  al bekeken? In ca. 8 minuten vertel ik je over het reilen en zeilen in het kattenhotel. Je kunt natuurlijk ook altijd een afspraak maken om langs te komen, je bent van harte welkom! 

Scroll naar boven