De kamers

hotelkamers katten pension Het Catshuys
hotelkamers kattenhotel Het Catshuys

 3 kamertype's in Het Catshuys | Kies voor Excellent, Luxe of Comfort

Iedere hotelgast verblijft in kattenhotel Het Catshuys in zijn eigen sfeervol en royaal ingerichte kamer die niet met onbekende soortgenootjes gedeeld hoeft te worden. Wel zo veilig! Zo kunnen wij onze hotelgasten goed in de gaten houden of er voldoende gegeten en gedronken wordt én of de urine en ontlasting in orde is.  Het welzijn van onze gasten is in Het Catshuys het allerbelangrijkst, geen stress is daarom ons hoofddoel! Ontspannen kan alleen als je je veilig voelt, dus confrontatie met onbekende soortgenoten is in kattenhotel Het Catshuys niet aan de orde! Een eigen kamer heeft nog wat bijkomende voordelen: de etensbakjes en kattenbakken worden niet met andere katten gedeeld, dus de kans op het overdragen van besmettelijke ziektes via direct contact of via de ontlasting is nagenoeg uitgesloten.

Alle kamers in het kattenhotel kunnen gekoppeld worden aan één of meer naastgelegen kamers. Zo ontstaat een extra grote ruimte voor meer uitdaging en bewegingsvrijheid. Wel zo fijn voor meerdere katten uit één gezin om zich even terug te kunnen trekken of als het verblijf wat langer gaat duren. 

 

 


excellent kamer
Excellent kamer  

Afmeting: 230 x 140 cm
Aantal ramen: 2
Aantal krabpalen: 2
Aantal ligplanken: 1

De vier excellent kamers zijn de grootste kamers in het kattenhotel; drie van deze kamers zijn in de hoeken van het hotel gesitueerd en hebben 2 raampjes om maximaal van het uitzicht te genieten. De vierde kamer is in het middengedeelte van het kattenhotel gelegen en heeft weliswaar één raam maar is wel het grootste qua oppervlakte (ca. 280 x 115 cm). 
Alle Excellent kamers zijn ingericht met een stevige, luxe krabpaal waar onze gasten op meerdere niveau's kunnen liggen, slapen of verstoppen. Als extra hebben de Excellent kamers een luxe krabstam met nog eens 2 mogelijkheden om heerlijk te slapen in de zachte, comfortabele bedjes. 

In de Excellent kamers kunnen maximaal 3 katten uit hetzelfde gezin logeren, mits zij goed contact hebben met elkaar. En door een Excellent kamer met een aangrenzende Luxe kamer te koppelen, is het zelfs mogelijk om 4 katten uit hetzelfde gezin bij elkaar te laten logeren! 

 

    


luxe kamer
Luxe kamer

Afmeting: 200 x 140 cm
Aantal ramen: 1
Aantal krabpalen: 1
Aantal ligplanken: 2

De 11 Luxe kamers van kattenhotel Het Catshuys zijn allemaal in de buitenring gesitueerd en hebben dus allemaal een raampje om lekker van het uitzicht te genieten (het bos aan de noordzijde) of te luieren in de zon (aan de zuidzijde). En omdat katten graag hoog liggen, zijn alle kamers ook nog eens uitgerust met een extra wand-bed.  De Luxe kamers zijn geschikt voor maximaal 2 katten uit één gezin die goed met elkaar overweg kunnen. Door 2 Luxe kamers met elkaar te koppelen, ontstaat een mooi groot verblijf met de mogelijkheid voor de katten om even uit elkaars directe omgeving te zijn, iets wat veel katten toch wel op prijs stellen.

 

  


comfort kamer

Comfort kamer

Afmeting: 190 x 135 cm
Aantal ramen: geen
Aantal krabpalen: 1
Aantal ligplanken: 2

In het middengedeelte van het kattenhotel zijn de 5 Comfort kamers gesitueerd. Deze kamers zijn net zo royaal ingericht als de luxe kamers maar hebben geen direct uitzicht naar buiten. Deze kamers zijn uitstekend geschikt voor de wat oudere of bange katten die wat minder behoefte aan uitdagingen hebben en al heel gelukkig zijn met een warm en rustig plekje. 

In de Comfort kamers kunnen maximaal 2 katten uit één gezin verblijven, mits zij een goed met elkaar overweg kunnen. Desgewenst kunnen 2 of meerdere Comfort kamers gekoppeld worden zodat een heerlijk ruim verblijf ontstaat. 

 

  


Algemeen

 

In alle kamers kunnen 2 katten uit hetzelfde gezin logeren, in de Excellent kamers zelfs 3! Voorwaarde is wel dat alle katten zeer goed met elkaar overweg kunnen.  Mocht onverhoopt de spanning tussen beiden toch iets te hoog oplopen, dan zullen wij besluiten om de katten even apart in een kamer te plaatsen tot de rust wedergekeerd is.  

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten zich zo snel mogelijk veilig voelen, en soms kan een bekend 'geurtje' van thuis daarbij helpen. Neemt u daarom gerust iets mee van thuis waar uw kat graag in- of op ligt. 

In alle kamers ligt een dekentje klaar die we creatief kunnen inzetten: we kunnen een tentje maken op verschillende niveau's om een optimaal gevoel van veiligheid te creëren; juist tijdens de eerste dagen van het verblijf wordt dit altijd zeer op prijs gesteld.  Ook kunnen we op de vloer een lekker plekje maken met de deken, bijvoorbeeld als de krabpaal toch een te grote uitdaging is.  En voor maximale privacy toveren we de deken om tot een gordijn waarmee we de kamers volledig kunnen afsluiten. 

Het hotel wordt verwarmd via vloerverwarming, dat geeft een gelijkmatige en aangename temperatuur. Zo is het ook in de winter heerlijk om eens lekker languit op de grond te gaan liggen. En voor de katten die wat extra warmte op prijs stellen, ligt er een warmtematrasje klaar! De goede isolatie van het kattenhotel houdt het in de zomer aangenaam koel, al vinden de meeste katten het niet erg als de temperatuur lekker oploopt...