Reviews

Wat wij ervan vinden…

Pummie

Pummie

Het was voor Pummie haar 1e verblijf in het Catshuys en voor mij best "eng" om haar achter te laten. De warme ontvangst en de deskundigheid van Monique stelde mij heel erg op mijn gemak, de dagelijkse update met foto's erg fijn! Kortom een aanrader op een prachtige, schone en uitnodigende locatie. Bedankt Monique!
Semba Bodhi

Semba en Bodhi

Bevlogenheid, kennis en visie; dat is wat Monique uitstraalt! De eerste keer logeren was voor ons én voor de katten een spannende ervaring. Want begin dit jaar hadden zij een enorme stress ervaring opgedaan in een pension waar ze met meerdere katten in één grote ruimte verbleven. Daar was hier nauwelijks sprake van. Ook bij thuiskomst waren ze snel weer in hun oude doen.
Pukkie1

Pukkie

Ik heb Pukkie uit het asiel gehaald, voorzien van een handleiding: bang en daardoor kan ze bijten en uithalen. Toen ik 4 maanden later voor een weekend een onderkomen voor haar zocht, heb ik het hele internet afgezocht wat het beste voor Pukkie zou zijn. Ik zocht een onderkomen die de rust en veiligheid van thuis voort zou zetten, want daar doet ze het heel goed op. Dat heb ik gevonden bij Monique. Een hele mooie en rustige locatie en het is met recht een kattenhotel, aan niets ontbreekt het de beestjes. Monique is kundig en erg aardig, gedurende het weekend werd ik op de hoogte gehouden, compleet met foto's en video's. Omdat ik mij toch zorgen maakte om Pukkie, kon ik zodoende zien dat het goed ging en ook genieten van mijn weekend. Voor herhaling vatbaar dus!
Testimonial McFly Poupoune

McFly en Poupoune

My (very scaredy) cats stayed here twice now. The owner is a very sweet lady who is very attentive to every cat's needs. The place is very new and modern, and most importantly SPARKLY clean and does't smell of cat's pee one bit—you wouldn't even guess cats are staying here (unlike other places that I visited)! She offers only individual rooms which has its price, some with windows (also at a price), but I was glad to spend the money, knowing my cats would have the best experience they could (given their character). I received regular updates during their stay and even pictures and videos taken with a night camera (which is when they were most active). This made me feel relaxed and confident while I was away. If you can afford it, I would definitely recommend leaving your cat(s) in Monique's hands!
Testimonial Siepie

Siepie

Wat een onwijs goede zorgen kreeg Siepie hier! Vanaf het moment dat ik binnen liep, wist ik dat ik mijn kat hier met een gerust hart achter kon laten. De volgende keer mag Siepie hier zeker weer logeren!

Testimonial Blume

Blume

Geweldige goede opvang voor onze poes die nog nooit van huis was geweest. Omdat ze gewend was veel buiten te zijn was het best spannend of ze 14 dagen binnen zijn wel qua energie aankon. Tot onze grote verrassing loste Monique dit bijzonder goed op door regelmatig met haar te spelen.
Testimonial Boris Igor

Boris en Igor

Wij vielen als een blok voor dit duidelijk met liefde en kennis van zaken opgezet kattenpaleis. De rustgevende, lichte kamers konden onze katers ook bekoren. Geen spoortje stress. Monique is vakkundig, liefdevol en heeft de katten uitstekend verzorgd! Helemaal top!
Tom Teiger Review

Tom en Teiger

Ik heb Tom en Teiger bij Monique mogen brengen, Monique heeft ze beide liefdevol opgevangen tijdens mijn verhuizing. Waar Teiger zich makkelijker liet zien en zelfs kunstjes leerde, gaf Monique Tom alle tijd en ruimte om te wennen aan de nieuwe situatie. Via filmpjes, foto's en regelmatige berichten werd ik op de hoogte gehouden van het wel en wee van mijn mannetjes; Heel veel Wel, totaal geen wee overigens. Het knobbeltje dat Monique ontdekt had bij Teiger was een cyste die ik verzuimd had door te geven. Super natuurlijk dat ik hierop werd geattendeerd! Het verblijf duurde als gevolg van omstandigheden langer dan gepland, maar ik kan oprecht IEDEREEN aanraden om gebruik te maken van de diensten van Monique/het Catshuys. Na elkaar 5 maanden niet te hebben gezien, zijn mijn mannetjes binnen 2 dagen weer gewend aan hun nieuwe huis, en onze eigen oude routine! Bizar! Ze hebben beide geen stress, zijn super lief, net zo aanhankelijk en meegaand als ze waren, alsof ze niet weg zijn geweest. Lieve Monique, mede namens beide mannen: ontzettend bedankt! ze hebben het fantastisch bij jou gehad, en al mijn zorgen waren compleet overbodig! Heel graag maak ik indien nodig, weer gebruik van je diensten. Je bent met recht een Kattenkenner!
Testimonial Zorba

Zorba

Omdat de oppas door omstandigheden niet op onze kleine Zorba kon passen moesten wij hem ergens onderbrengen. Na lang zoeken leek ons dit de beste plek met de juiste aandacht en zorg voor hem. Een mooi en schoon complex met liefdevolle en kundige verzorging.
Testimonial Kayleigh Ziva

Kayleigh en Ziva

Prachtig verblijf. Zeer goede verzorging. Wij werden tijdens het verblijf van onze poezen door filmpjes en foto's op de hoogte gehouden. Het contact met het Catshuys hebben wij als zeer persoonlijk ervaren. Zeker voor herhaling vatbaar!
Testimonial Muis

Muis

Onze poes Muis heeft een heerlijke vakantie bij het Catshuys gehad. We merken aan alles dat er heel goed voor haar is gezorgd. Toen we haar hadden opgehaald,was ze zo weer gewend aan thuis. Geen enkele stress,want het is heerlijk rustig in het Catshuys en de verzorging is perfect. Complimenten voor Monique!!! We zijn erg blij dat we zo'n vertrouwd plekje voor Muis hebben gevonden!
Testimonial Tess

Tess

Voor ons geen pension waar ze je kat in een metalen kooitje stoppen of met 30 andere katten in en hok. In het Catshuys wordt je kat verwend, vertroeteld en in de gaten gehouden. Rustgevend muziekje op de achtergrond, kattekruid vernevelaar aan, heerlijk plekje voor het raam als je dat wilt. Kortom, voor ons niks anders meer dan het Catshuys!
Testimonial Pebbles

Pebbles

Voor ons de eerste keer dat Pebbles naar een hotel ging en het is top bevallen! We kregen veel updates en ze kwam totaal ontspannen thuis. De volgende keer boeken we zeker weer hier!
Testimonial Jantje

Jantje en Joris

Onze katten vonden het fijn bij het Catshuys. Jantje en Joris hebben weleens ergens anders gelogeerd maar vooral Joris vond het dan lastig wennen tussen de andere katten. Hier hadden ze een fijne kamer met z'n tweeën. Ze kregen veel aandacht en we werden op de hoogte gehouden door foto's en video's.
Scroll naar boven