Sabrina

manager dierverzorging


Al van jongs af aan is mijn passie voor en verbinding met dieren groot. Ze leren ons zoveel, maken onze wereld mooier en het is iedere keer weer een groot plezier om een nieuwe kat met zijn/haar eigen unieke voorkeuren en wensen te leren kennen. 

In 2006 ben ik afgestudeerd als ‘manager dierverzorging’ na het volgen van de 4-jarige voltijdsopleiding aan het Groenhorst college in Barneveld. Ik heb mij gespecialiseerd in het reilen en zeilen van het asiel/pension/kennel en ben in het bezit van het honden en kattenbesluit (beluit houders van dieren) en diverse certificaten zoals EHBO, dieetvoeding en medicijnleer. Tijdens mijn studie heb ik, naast de vele uren praktijkles waar Barneveld bekend om staat, ook diverse stages gelopen waaronder o.a. in een dierenartspraktijk, asiel, kattenpension en dierenspeciaalzaak.

Samenwerking
Na mijn studie ben ik blijven leren en ontwikkelen, zowel als ondernemer als in gedrag en gezondheid van katten. In 2010 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf als professioneel dierverzorger aan huis. In de loop van de jaren heb ik veel ervaring opgedaan en weet ik goed hoe moeilijk het kan zijn om de zorg van je geliefde kat aan iemand anders over te laten.
Al sinds de start van het prachtige Catshuys werk ik samen met Monique en neem ik regelmatig de honneurs waar. Haar individuele aandacht voor kat en klant, de set-up van het hotel, de hygiëne protocollen, rustige sfeer, routine en veiligheid maken, naast haar kennis en kunde én haar warme persoonlijkheid, het Catshuys tot een echt uniek kattenhotel. Welzijn voor de kat staat hier voorop en daar kan ik mij helemaal in vinden!

Je kunt mij treffen op de woensdagen en tijdens vakantie of studiedagen van Monique. Ik kijk er naar uit om jullie en jullie bijzondere kat(ten) te ontmoeten en te mogen verzorgen! 

Scroll naar top